Ateşli hastalıklardan metabolik hastalıklara, böbrek hastalığından, karaciğer hastalıklarına, kan hastalıklarından romatizmal hastalıklara kadar tüm sorunların başvuru ve çözüm merkezi Dahiliye Kliniğidir. Genel yaklaşım olarak, hastayı objektif değerlendirmek ve tedavi etmek Dahiliye'nin temel prensibidir.

Günümüz modern tıbbında bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel olarak Dahiliye Kliniği erişkin hasta grubunun cerrahi dışı tüm şikayetlerinin direkt çözüm merkezidir.

Kliniğimizde kronik bir hastalığın sürecinde, hastanın tedavilerini üstlenen değişik uzmanların senkronize çalışması sağlanır. Bunun yanı sıra diğer bölümlerden istenen konsultasyon talepleri karşılanır, yatarak tedavisi gereken hastaların takip ve tedavisi yapılır.

Kliniğimizin amacı, kişilere teknolojik yeniliklerin desteğiyle en üst düzeyde, kaliteli, çağdaş tanı ve tedavi hizmeti vermektir.